Transports Pere Fornell Vendrell, s.l.
 
 
                  Tu tries la localització i nosaltres

                               ens encarreguem de tot.

 

 

 
   

contacta 973 483191  

infotransfornell.com

CAT

ES

   
INICI NOSALTRES SERVEIS FLOTA

 

Transport

Transport nacional i internacional d'animals vius Boví, Oví, Porcí, Equí.

transport de pinsos i cereals a dojo.

 Qualitat de conducció

Exigim als nostres conductors el maneig curós del vehicle per a evitar contusions i lesions. També per a reduir el minvament de pes. Es deuen evitar les acceleracions ràpides i les frenades brusques, perquè aquest tipus de mètodes de conducció de baixa qualitat fan que els animals perdin l'equilibri.

 Descàrrega ràpida

Els camions deuen treballar a horari, de manera que puguin descarregar ràpidament el bestiar quan arribin a la destinació. Això significa que el bestiar ha d'estar descarregat dins dels 15 minuts de l'arribada.

 Pis antilliscant

En transport de bestiar els vehicles deuen tenir un bon pis que eviti les relliscades. El bestiar viatja millor quan es pot afirmar bé en el pis. Un senyal que el pis no és segur és que s'ajunten més dejeccions, perquè les relliscades intranquil·litzen al bestiar i aquest defeca i orina més que si està tranquil.

 Control de la càrrega

Els nostres conductors revisen el bestiar cada vegada que es detenen en una estació de pesatje o una aturada rutinària per a assegurar-se que no hagi animals caiguts. Els animals caiguts seran calcigats i possiblement lesionat pels altres. De vegades cal usar una pica elèctrica per a induir a l'animal caigut a posar-se dempeus, perquè no es pot ingressar a l'acoblat sense córrer greus riscos.

 Neteja del vehicle

Els vehicles són rentats i desinfectats almenys una vegada després de cada descàrrega com mesura de seguretat, per a no contaminar amb possibles patògens a altres explotacions. A més de que la nostra legislació així ho exigeix.

 

      © 2016  transfornell.com